close button Ponudite nekretninu


  Igen Nem
Bútorozott
Iktatva
Telekterület
Internet
Víz
Kábel TV
Szigetelés
Melléképületek
Videó megfigyelő
Tulajdonjog 1/1
Egyfázisú hálózat
Háromfázisú áram
Kaputelefon
Lift
Terasz/Erkély
Tornác
Medence
Csatorna
Telefon
Gáz
Klíma
Felújított
Szoláris Fűtés
Fűtés/Hűtés
Kút
Pet friendly
Pöcegödör
Távolság (m)
Központ
Autóbusz
Vasútállomás
Posta
Parkolóhely
Korház
Gyógyszertár
Iskola
Játszótér
Óvoda
Bolt
Kávézó
Étterem
Benzinkút
Uszoda
Rendőrállomás
Adja el, vagy adja ki igatlanát gyorsabban és kedvezőbb feltételek mellett!

Töltse ki a jelentkezési űrlapot honlapunkon a saját adataival. Az üzenetekre hagyott mezőbe feltétlenül írja be, hogy milyen tranzakcióról van szó (ingatlan eladása vagy ingatlan kiadása) továbbá azt is, hogy milyen ingatlanról van szó (ház, lakás, üzlethelyiség, mezőgazdasági vagy építési telek) ezt követően várja meg amíg a munkatársunk kapcsolatba lép Önnel, hogy egyeztesse az adatokat,  elkérje Öntől az ingatlannal kapcsolatos általános információkat, lefényképezze az ingatlant, valamint, hogy aláírják a közvetítési szerződést, (rendszerint 3% vagy exklúzív 2%) amely nélkül egy ingatlaniroda sem fogja ajánlani az Ön ingatlanát.

Az előre megbeszélt időpont szerint a munkatársunk meglátogatja Önt az ingatlanában és fényképeket fog készíteni a szóban forgó ingatlanról, megegyezés szerint 360° felvételt fog készíteni, továbbá elkészíti az ingatlan alaprajzát. Amennyiben házról van szó, normál videót készít az ingatlan helységeiről, vagy drónfelvételt készít az egész épületről amennyiben kertesházról van szó.

24 órán belül feltesszük az ingatlanát a honlapunkra, továbbítjuk olyan keresőprogramoknak akikkel együttműködünk és hírdetni fogjuk alternatív csatornákon is. Rövid időn belül nagyon sok ember fogja látni az Ön (mi) ajánlatát és hamar várható lesz, hogy megkapjuk az első ajánlatokat az Ön igatlanára.

Az érdekelt felek rajtunk keresztül fognak időpontot kérni az ingatlan megtekintésére. Minden ilyen látogatás precízen előre meg lesz beszélve Önnel és az éredeklődőkkel is akiket mi fogunk elkisérni Önhöz. Az érdeklődőktől elkérjük a személyes adataikat. Átadhatja nekünk az ingatlan kulcsait amennyiben Ön nem lesz elérhető vagy ha az ingatlan üres.

Szakértői csoportunk az Ön ingatlanának  a tranzakcióját a törvényeknek megfelelően és az érvényes szabályokat figyelembe véve fogja lebonyolítani a legprofesszionálisabb módon.

Abban az esetben ha önállóan adja el ingatlanát, annak ellenére, hogy aláírtuk a közvetítésről szóló szerződést, nincsenek semilyen kötelezettségei az irodánkkal szemben.