close button Ponudite nekretninu

O nama

O nama

Korak po korak, naša poslovna priča razvijala se, od malog porodičnog projekta, do agencije koja je prepoznata kao servis za pravu ponudu, informacije i savete, koji vam olakšavaju da prodate/kupite nekretninu, poslovni prostor ili promenite dom. Agencija Sold SU Nekretnine osnovana je 11. 09. 2017. i registrovana je u registru posrednika brojem 867.

Subotica sa okolinom je postala neiscrpno tržište kuća, stanova, poslovnih prostora, vikendica i svih ostalih nekretnina. Razvoj prometa nepokretnosti u našem gradu, koristili smo da izgradimo iskustvo zbog kojeg nas kupci i prodavci rado biraju. Od tradicionalnih načina posredovanja, preko svih procesa i prepreka tokom kupovine ili prodaje, do novih digitalnih trendova u prezentaciji, ni jednog trenutka nismo rizikovali ono što je za nas najvažnije, a to je poverenje klijenata.

Uz naš profesionalni tim, proverićete sve administrativne i pravne rizike i detaljno pregledati veliku ponudu nekretnina na tržištu. Upoznaćemo vas sa svim informacijama o naselju gde planirate da živite, kao i o infrastrukturnim prednostima i nedostacima svake ulice i kvarta. Pažljivo slušajući vaše potrebe, ponudićemo vam rešenja koja su već u našim katalozima, ozbiljne kupce koje imamo u bazi, ili, uz dogovor, započeti potragu za nekretninom koja će vam odgovarati. Prodavcima nudimo višegodišnje iskustvo u prodaji nekretnina te da im damo nekoliko saveta kako unaprediti prodaju nekretnine. I investitori nas prepoznaju kao ozbiljnu agenciju s kojom žele da sarađuju u prodaji nekretnina od trenutka izrade planova novih zgrada.

Prava kupovina podrazumeva dobru kombinaciju ponude, cene i trenutka. U našoj kući, nakon 4 godine iskustva, možemo slobodno reći da smo dobri u pronalaženju pravih nekretnina i ozbiljnih kupaca. Nudimo vam besprekorne usluge provere, prezentacije, procene, prodaje, najma, kupovine, posredovanja, finansijskog i pravnog savetovanja, građevinsko-tehničkog savetovanja, i najvažnije, nudimo vam poverenjene i prijateljstvo.

Da bi bili sigurni u sve aspekte koji podrazumevaju promet nekretnina, za naše stalne i povremene saradnike, angažovali smo najbolje pravnike, geometre, arhitekte, urbaniste i građevinske inženjere. Poštujući vaše vremenske okvire i planove, pružićemo vam punu podršku i sve informacije tokom čitavog procesa najma ili kupo/prodaje nekretnine, i pobrinućemo se da vaš izbor uvek osećate kao dobru odluku.

Svesni smo odgovornosti i uticaja na jednu od najvažnijih odluka u životu, zato to činimo iskustvom, inovativnošću i srcem. U svakom trenutku, pružićemo vam podršku, stručno mentorstvo i pomoć, kako bi unapredili svoj život, posao i dom.

Mi nismo samo agencija za nekretnine, mi smo prijatelji na pravom mestu i u pravo vreme kojima se klijenti vraćaju ili ih srdačno preporučuju rođacima i prijateljima.

Dobrodošli u Sold.